Media

Horecatel in Marche-en-Famenne

Met haar vijf paleizen, gewijd aan de Horeca en haar zesde paleis voor gastronomie weet Horecatel weer alle professionals in te palmen: hoteliers, restauranthouders, cafébazen, frituristen, traiteurs, slagers, banketbakkers, chef-koks, gastronomen, foodies … De editie 2017 wist maarliefst 35.672 bezoekers aan te trekken. Bekijk hieronder de foto’s van de biologische en ambachtelijke stand van JanisFarm vol met smaakvolle kwaliteitsproducten waarmee iedereen kennis mocht maken.

 

Cirque du Santé, gezondheid met een lach!

Zaterdagavond 7 januari was JanisFarm aanwezig op de beurs Cirque du Santé te Etten-Leur. Deze avond stond in het teken van gezond eten met bekende sprekers als: Juglen Zwaan (van A Healthylife), Nienke Tode-Gottenbos (De Groene vrouw) en Ralph Moorman (De Hormoonfactor) en als gastvrouw Christel de Laat.

Veel mensen waren vooralsnog verrast van de pure kwaliteit, smaak en het ongeschonden biologische karakter van onze producten.

 

 

Gastronomie 2016 in Jaarbeurs Utrecht

Video: Uitreiking van de JanisFarm hoofdprijs bij Gastronomie 2016. 

Video: Impressie tweevoudig sterrenchef Viki Geunes kookt met de producten van JanisFarm. 

7 en 8 november stond de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van Gastronomie. Uiteraard was JanisFarm hier uitgebreid aanwezig om iedereen kennis te laten maken met de biologische en eerlijke producten uit Letland.

Verder kookte tweevoudig sterrenchef Viki Geunes evenals 5 belofte jonde chefs in een competitie met onze producten. Uiteindelijk ontvingen alle 5 jonde chefs + de winnaar van dit jaar en de winnaar van vorig jaar (2015) een spectaculaire prijs van JanisFarm: een geheel verzorgde 2 daagse reis naar Letland om kennis te maken met het gehele traject van de eerlijke producten.

We bedanken iedereen voor hun komst.