Over ons

Gezondheid als essentie
Walter genas op een alternatieve manier van kanker. Dat maakte de onschatbare waarde van gezonde voeding voor een goede gezondheid voor hem heel duidelijk. Hij raakte zo overtuigd van de fantastische voordelen van hennep dat hij ze in de vorm van vegetarische hennepcapsules probeerde te importeren uit Canada. Helaas dwongen de torenhoge importtaksen hem om op zoek te gaan naar een andere oplossing …

Op een dag kwam de Belgische chef Joric lekker dineren in Fogos, het restaurant van Walter. Ze raakten aan de praat. Joric bleek in Letland te wonen en kende de heerlijke, gezonde natuurproducten van de Baltische staten. Hij had hun fantastische smaken al vaak gebruikt in recepten die mensen ongekend culinair genot schonken. Walter en Joric beseften het potentieel en besloten om deze geweldige producten te zoeken en te importeren.

Biologische producten uit de Baltische staten
Amper twee weken later begonnen de twee aan hun toer door de Baltische staten. Hun doel? De biologisch geteelde bessen en hennep vinden die alleen in dat gebied voorkomen. Ze maakten zelfs even een uitstapje over de Russische grens. Hun onderneming was een succes en Walter en Joric begonnen bessen en hennepproducten uit de Baltische staten te importeren. JanisFarm was geboren!

Ondertussen is het productaanbod van JanisFarm sterk uitgebreid. Vandaag vindt u onze organisch geteelde bessen, hennep en andere producten terug in verschillende segmenten van de klein- en groothandel. Ze staan zelfs op de menukaart van verschillende klasserestaurants!

Overtuigde sterrenchefs
Viki Geunes van restaurant ’t Zilte was de eerste sterrenchef die de producten van JanisFarm proefde. Zijn vakkundige oordeel? Topproducten met een ongeëvenaarde smaak tegen een eerlijke prijs! Hij raadde Walter en Joric aan om alle topzaken te bezoeken. Die zouden hun producten met open armen ontvangen. En Viki had gelijk. Vandaag schitteren de biologisch geteelde producten van JanisFarm, al dan niet herwerkt, op de prachtige borden van toprestaurants zoals Hof van Cleve, The Jane, Nuance, Het Gebaar …

De missie van JanisFarm
JanisFarm streeft ernaar om lekkere en gezonde kwaliteitsproducten wereldwijd beschikbaar te maken. We willen iedereen ervan overtuigen dat de heilzame werking, smaak en kwaliteit van onze organische producten ongeëvenaard is. Dat doen we door ze aan te bieden tegen scherpe prijzen. Een aanpak die werkt, want onze producten hebben via de klein- en groothandel en via sterrenrestaurants hun weg naar de mensen gevonden.

De visie van JanisFarm
JanisFarm wil natuurlijk geteelde producten op de markt brengen die voldoen aan de strengste vereisten voor teeltwijze, oorsprong, smaak en kwaliteit. Onze bessen zijn honderd procent organisch en afkomstig van de bosrijke en moerasachtige gebieden van verschillende Baltische staten. Hun smaak is dan ook echt uniek.

Wij streven ernaar om die gebieden als ‘biogebieden’ te laten erkennen, zodat we al onze producten van het biolabel kunnen voorzien. Bovendien ijveren we voor dranken die vrij zijn van additieven en alleen bestaan uit honderd procent natuurlijk gewonnen bessen, bronwater en natuurlijke suikers.


Wilt u ook genieten van onze biologisch geteelde producten?
Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

 


bio logo1     2 3 4 halal